Image
Image
Image

Potesalve til hund – Non-stop Paw care

kr

Ikke på lager

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Potesalve for å sikre sunne poter

Sunne poter er svært viktig for en aktiv hund. Det er store belastninger på potene, med bl.a. temperaturforandringer, grovt underlag, skarpe kanter og salt. Regelmessig pleie av potene med potesalve er viktig for at de skal holde seg myke og robuste.

Paw care potesalve er basert på en hudkrem laget for mennesker med allergi og utslett. Prøvd ut på hunder, ga gremen et veldig godt resultat. Kremen ble prøvd på hunder. Deretter har kremen blitt utviklet til en «alt-i-ett» potesalve som er drøy i bruk og som kan brukes hele året. Paw care kan brukes både forebyggende og på sprekker eller sår.

Potesalven er diffusjonsåpen, og bidrar dermed til at væske fra sår slipper ut. Den inneholder ikke vann, og fryser ikke ved minusgrader. Hvis hunden slikker på potesalven er ikke det farlig. Salven inneholder kun naturlige ingredienser som ikke er giftige.

To av nøkkelingrediensenei Paw care potesalve er lactoferrin og arnica. Lactoferin er et jernbundet protein som man eksempelvis finner igjen i morsmelk. Lactoferin stimulerer av immunforsvaret, virker forebyggende mot skade forbundet med alder, promoterer sunn tarmflora og er forebyggende mot betennelser og allergier. Arnica er et middel som demper betennelse og sår muskulatur. Begge nøkkelingrediensene bidrar til at sår gror raskere. Paw care potesalve bør allikevel ikke brukes i åpne sår.

Ingredienser: Bassica napus, cocos nucifera, olea europea, cera flava, helianthus annus, lactoferrin, calendula officinalis, rosmarinus officinalis, marigold, chamaemelum nobile, arnica montana, organic linalool