Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Non-stop Line Harness 5.0 – allsidig sele til hund

499 kr
399 kr

På lager

Non-Stop Line harness 5.0 hundesele er en ergonomisk og allsidig halvsele som er utviklet for turer, spor og hverdagsaktiviteter med hunden din. Kan vaskes på 40°C maskinvask.

En allsidig hundesele som erstatter den forrige 4.0-versjonen fra Non-Stop. Selen fungerer like godt til hverdagsturer som til lange fot- eller skiturer. Designet for å sitte behagelig på hunden. Alle sømmer er sydde for å være så glatte som mulig mot kroppen til hunden. Y-formasjonen foran på selen sikrer frie bevegelser for hundens skuldre, og at hunden kan puste skikkelig.

Non-Stop Dogwear Line Harness 5.0 er laget av slitesterkt nylon som er fôret med skum-materiale. Selen er forsterket med hypalon, et materiale som er svært slitesterkt og tåler både varmt og kaldt vær.

På de fleste størrelsene er det 3 forskjellige festepunkter på selen. På ryggen, under brystet (kjekt når man går spor) og på størrelsen fra 3-9 er det også et feste foran på brystet. Denne kan ha en mild antitrekk-funksjon.

Non-Stop Dogwear Line Harness 5.0 er utstyrt med 3M-reflekser for å øke synlighet i mørket. Refleksene er plassert på ryggen og rundt halsen, slik at hunden er synlig fra flere forskjellige retninger.

Hundeselen er først og fremst designet for fotturer og vanlige turer, men fungerer også utmerket for sykling, ski, løping og banetrening der hunden ikke trekker altfor hardt. En svært behagelig og anvendelig sele. Har du en hund som trekker mye (og skal trekke), bør du muligens vurdere en trekksele istedenfor. F.eks Non-Stop sin Freemotion-sele. Gjelder særlig til skigåing, løping, sykling o.l.